Транспортування психічних хворих

Психіатрична клініка «Сучасна Психіатрія» виконує транспортування психічно хворих пацієнтів по Україні, в зарубіжні країни, а також з-за кордону. У процесі транспортування ми строго дотримуємося правил перевезення таких пацієнтів, що мінімізує виникаючі ризики і робить перевезення швидким, комфортним та безпечним.

Значна частина пацієнтів з гострими психічними розладами, потребуює лікування профільних і супутніх медичних проблем. Основною причиною, що викликає ці проблеми, є патологічна поведінка – пацієнти самостійно завдають шкоди своєму здоров’ю, а лікування в домашніх умовах є неефективним. Тому хворі переміщаються в стаціонар, де проходять всі необхідні процедури і лікування.

Виїзд на Дім та Трансфер

Виїзд по Львову та Львівській області 

Клініка Високого Рівня

За час роботи ми залучили найкращих фахівців

Анонімно та Конфіденційно

Ніхто не дізнається, що Ви проходите курс лікування

Транспортування психічно хворих людей з-за кордону – особливості

Якщо транспортування психічних хворих пацієнтів по Україні не передбачає оформлення великої кількості документів, то перевезення таких пацієнтів із закордону вимагає специфічного підходу. Головна складність полягає в необхідності виконання вимог міжнародних стандартів з перевезення психічно хворих пацієнтів. Тому перед початком процедури, родичі проходять консультацію психіатра, де фахівець розповідає всі особливості процедури для конкретного пацієнта.

У разі перевезення психічно хворого із закордону, оформляється пакет дозвільних документів. Також пацієнта передають тільки представнику спеціалізованої клініки – він супроводжує його на всьому шляху транспортування.

Наш лікар особисто виїжджає в зарубіжну країну, де проходить всі необхідні процедури оформлення і супроводжує пацієнта в Україну. Перевезення може здійснюватися різними видами транспорту: авіа, ЖД і автомобільним. Оптимальний варіант визначає фахівець, з урахуванням медичних показань і особливостей психічного стану хворого.

У яких ще випадках необхідне перевезення психічних хворих

Перевезення психічно хворих пацієнтів на спеціалізованому транспорті з супроводом, крім стаціонарного лікування в профільних та інших закладах, може знадобитися в наступних випадках:

  • Для проходження судово-медичної експертизи – якщо особа, яка страждає психічними розладами, не може самостійно пересуватися;
  • Побутове переміщення – якщо хворого необхідно перевезти з одного місця проживання в інше, наприклад, від квартири в одному районі міста, до квартири в іншому районі міста, з будинку на дачу, з області в місто і т.д.;
  • Доставка до транспорту – виконується в разі, коли пацієнта необхідно перемістити з дому або профільного медичного центру до літака, поїзда або іншого виду транспорту для перевезень на далекі відстані;
  • На прийом до лікаря – у випадках, коли пацієнта необхідно доставити до лікаря, для діагностичного обстеження або нетривалого медичного лікування, в тому числі стоматологічних процедур.

Фактично, послуга надається в будь-яких випадках, коли хворого потрібно перемістити з однієї точки в іншу, під спеціалізованим наглядом медичних працівників.

Під час перевезення ми забезпечуємо:

  • Пунктуальність – наші фахівці строго дотримуються домовленостей, здійснюють посадку, перевезення та висадку пацієнтів в обумовлені терміни. Адміністратор швидко обробляє заявки на транспортування;
  • Персональний підхід – схема доставки планується з урахуванням індивідуальних особливостей конкретного пацієнта, його медичних показань і побажань родичів. Бригада може складатися з 2-3 чоловік і водія. До складу бригади можуть входити: медбрат, психологи і психіатри. Для виїзду за кордон залучаються лікарі, які вільно володіють іноземними мовами;
  • Висока кваліфікація фахівців – всі лікарі, які беруть участь у перевезенні по Україні та закордон, є сертифікованими фахівцями, які строго дотримуються міжнародних правил перевезення таких пацієнтів. При необхідності, вони надають кваліфіковану медичну допомогу пацієнту;
  • Законність – всі дії лікарів нашої клініки здійснюються в суворій відповідності до чинного Українського і міжнародного законодавства. Дотримання правил і законів дуже важливе для безперешкодного транспортування психічних хворих із закордону і по Україні.

Перед виконанням процедури, пацієнт отримує консультацію психотерапевта (за потреби), а родичі дізнаються всі деталі і етапи транспортування.

Виконується перевезення пацієнтів з такими психічними захворюваннями як:

  • Крім перерахованих вище психічних захворювань, перевезення може здійснюватися з деякими іншими психічними розладами. Можливість транспортування завжди визначає профільний лікар.

    Потрібна допомога в транспортуванні психічно хворого? Його потрібно доставити по Україні або з-за кордону? Зверніться в психіатричну клініку «Сучасна Психіатрія» і отримайте кваліфіковану допомогу!

Безкоштовна Консультація

Ви можете зателефонувати або замовити безкоштовну консультацію

Кваліфіковані Спеціалісти

За час роботи ми залучили найкращих фахівців

Анонімно та Конфіденційно

Ніхто не дізнається, що Ви проходите курс лікування