Лікар нарколог у Львові

Наркоманія, алкоголізм і токсикоманія – захворювання, які проявляються психічною і фізичною залежностями, що виникають в результаті систематичного вживання алкоголю, наркотичних, токсичних або інших психоактивних речовин.

Наркологія – це галузь психіатрії, «мала психіатрія». У деяких країнах наркологію виділяють як окрему самостійну одиницю, але в Україні спеціальність психіатр і нарколог невід’ємно пов’язані. Нарколог – це фахівець медичного профілю, який займається профілактикою, вивченням та лікуванням залежностей від алкоголю, наркотичних та інших психотропних речовин.

Трохи цифр. За статистикою в Україні на 2018 рік найбільш поширена наркоманія, викликана вживанням канабіноїдів (марихуана), опіуму і його синтетичних аналогів (метадон та ін). Замикають трійку лідерів в Україні по вживанню, психостимулятори (амфетамін та ін.).

«Сучасна Психіатрія» – це ліцензована і акредитована МОЗ України наркологічна і психіатрична клініка в Києві, тут ведуть прийом і консультації досвідчені лікарі-наркологи, психіатри, психотерапевти вищої категорії.

Акредитація медичного закладу – офіційне підтвердження існування в установі встановлених спеціальною комісією критеріїв для якісного, своєчасного, що відповідає певним стандартам рівня медичного забезпечення.

Ми цінуємо особистий простір пацієнта, тому за його бажанням, консультація, прийом і допомога лікаря нарколога, психіатра здійснюються анонімно.

Виїзд на Дім та Трансфер

Виїзд по Львову та Львівській області 

Клініка Високого Рівня

За час роботи ми залучили найкращих фахівців

Анонімно та Конфіденційно

Ніхто не дізнається, що Ви проходите курс лікування

Консультація нарколога – в яких випадках звертатися

Про залежність, як про діагноз можна говорити, коли на тлі систематичного вживання різних психотропних речовин виникає ряд порушень психіки і поведінки. Це захворювання характеризується наступними основними ознаками:

Зовнішні ознаки:

  • блідість шкіри;
  • почервонілі або мутні очі;
  • розширені або звужені зіниці;
  • уповільнена мова;
  • погана координація рухів.

Поведінкові ознаки:

  • збільшується байдужість до подій поруч;
  • втечі з дому і прогули в школі;
  • труднощі в зосередженні, погіршення пам’яті;
  • неадекватна реакція на критику;
  • часта і несподівана зміна настрою;
  • незвичайні прохання дати грошей;
  • пропажа з будинку цінностей, одягу та ін. речей;
  • часті незрозумілі телефонні дзвінки;
  • поява нових підозрілих друзів;
  • втрата апетиту, схуднення, іноді надмірне
  • споживання їжі;
  • хронічний кашель.

Ознаки – докази:

  • сліди від уколів, порізи, синці;
  • згорнуті в трубочку папірці, маленькі
  • ложечки, капсули, пляшки, пухирці.

Коли ви бачите у близької людини ці небезпечні симптоми, обов’язково слід звернутися до кваліфікованих фахівців нашої клініки.

Найбільш ефективними і успішними на даний момент в лікуванні залежності в Україні, як і в усьому світі вважаються спеціальні фармакологічні, реабілітаційні, неоабілітаційні і психокорекційні програми.

Обов’язкова умова – це індивідуальний підхід, так як шаблонних методів не існує. Саме такий підхід до вирішення проблеми залежності використовується в медичному центрі «Сучасна Психіатрія». Ми маємо весь спектр методів діагностики, обстежень і фахівців для надання допомоги.

Анонімна консультація у лікаря психіатра-нарколога

Анонімна консультація і лікування передбачені законодавством України. І документи про проходження лікування можуть бути надані лише правоохоронним органам за офіційним запитом і жодним іншим особам.

Фахівці медичний центр «Сучасна Психіатрія» здійснюють анонімні лікарські консультації. Ми знаємо права пацієнта на таємницю лікування.

Завжди слід пам’ятати, що наркоманія, токсикоманія та алкоголізм можуть виникнути у будь-якої людини. Це хвороба і, як будь-яка хвороба, вона потребує якнайшвидшого правильному лікуванні у кваліфікованого лікаря нарколога. Один з головних кроків в програмі лікування залежності – це перший крок, який ви вже зробили – зателефонували в нашу клініку.

Основні принципи лікування наркоманії, алкоголізму, токсикоманії та анонімної консультації в нашій клініці:

  • Добровільна, усвідомлена згода пацієнта (форма МОЗ N003-6 / o) на прийом, консультацію і проходження курсу медичної допомоги у нарколога, психіатра чи психотерапевта;
  • Після консультації з наркологом клініки вибирається індивідуальна програма допомоги і лікування, яка буде залежати від скарг, клінічних проявів, віку, стажу захворювання, побажань та інше;
  • Комплексний підхід медичної допомоги включає в себе: курс дезінтоксикаційної, симптоматичної, відновної, психофармакологической терапії, під наглядом лікаря (нарколога, психіатра, психотерапевта), психологічну допомогу, процедури медикаментозного (підшивання, імплантація, торпедування) і немедикаментозного кодування, курс психо-соціальної реабілітації та неоабілітаціі.

Записатися на прийом до нарколога в клініці

Щоб отримати консультацію, вам необхідно замовити дзвінок або просто набрати телефонний номер. В нашому медичному центрі буде фахівець, який прийме ваш дзвінок, допоможе підібрати зручний для консультації час.

Лікар психотерапевт, психіатр або нарколог, вже на першій консультації розповість і порекомендує точний план лікування.

Як проходить прийом у лікаря нарколога

Прийом в нашій клініці проходить в максимально комфортній для пацієнта обстановці.

На першому прийомі проводиться попередня бесіда. Триває вона в середньому 40 хвилин. Проводиться збір анамнезу, дається попередній висновок і рекомендації щодо подальшого обстеження. Призначається медикаментозна терапія, якщо це необхідно, для зняття абстинентного синдрому. Виписуються перші рецепти. Тоді ж домовляються про дату і час початку лікування, зручного для хворого. Тривалість терапії підбирається індивідуально і залежать від клінічних особливостей, стажу прийому, виду прийнятої речовини і наявності або відсутності супутніх захворювань.

У разі невідкладних або екстрених станах, наркологічна допомога надається негайно.

На даний момент немає єдиного чітко розписаного способу лікування залежності, який давав би 100% результат. Разом з тим, в нашій клініці є певна схема анонімної допомоги, яка показує достовірно хороші результати:

  1. Відмова від психоактивної речовини. Зняття фізичної залежності з детоксикацією, купірування абстинентного синдрому. Проводиться з обов’язковою медикаментозною підтримкою. В кінці цього періоду проводиться кодування, підшивання від психоактивної речовини.
  2. Зникнення постабстінентних симптомів. Це нормалізація сну і настрою, звести до мінімуму потяг до психоактивному речовини.
  3. Лікування від психічної залежності і запобігання рецидивам хвороби. Це найскладніший і трудомісткий етап психотерапевтичного лікування. Головна мета – досягнення переорієнтування залежної людини на здоровий спосіб життя, його реадаптация.

Лікар нарколог медичному центрі «Сучасна Психіатрія» анонімно розпише схему лікування, загальні принципи якої наводилися вище, але з урахуванням особливостей звернувся. Крім того, специфікою нашої клініки в Києві є максимальна індивідуалізація лікування. Робота не тільки з пацієнтом, але і з його колом близьких. Консультація досвідченого лікаря нарколога може знадобитися його родичам. За згодою пацієнта ми надаємо підтримку сім’ї, проводячи групові сеанси.

В Україні тільки наша клініка в місті Києві опрацьовує проблему настільки детально.

У нас можна отримати електронний рецепт на ліки!

Даний рецепт діє по всій україні

1200px-EHEALTH_Ukraine.svg

Почніть лікування вже сьогодні !

Зателефонуйте нам прямо зараз
+380 98 807 57 47

+380 67 513 78 88

+380 68 377 55 21

або
залиште Ваші контакті дані і ми з Вами зв’яжемось

Почніть лікування вже сьогодні !

Зателефонуйте нам прямо зараз
+380 98 807 57 47

або
залиште Ваші контакті дані і ми з Вами зв’яжемось