Виведення із запою в стаціонарі

Запій є одним з найнебезпечніших проявів алкогольної залежності. Він викликається надмірним регулярним або систематичним вживанням алкогольних напоїв. У цей період, людина відчуває гостру потребу в черговий «чарці», потрапляючи в порочне коло, вийти з якого самостійно дуже складно, а в деяких випадках – практично неможливо.

Головними небезпеками запою є: постійно наростаючий інтоксикаційний синдром, різка зміна психологічних і фізіологічних функцій організму. У цей період, людина починає відчувати: страх, сухість у роті, тремор, піднімається тиск, у нього можуть інтенсивно розвиватися патології внутрішніх органів, а також ряд інших проблем, притаманних хронічному алкогольному отруєнню.

Виїзд на Дім та Трансфер

Виїзд по Львову та Львівській області 

Клініка Високого Рівня

За час роботи ми залучили найкращих фахівців

Анонімно та Конфіденційно

Ніхто не дізнається, що Ви проходите курс лікування

Виведення із запою у Львові лікарями-наркологами: чому не можна виводити самостійно?

Лікування хворого без залучення професійних лікарів наркологів – це небезпечна процедура, здатна привести до серйозних ускладнень, в першу чергу, до розвитку абстинентного синдрому, що викликає: втрату сну або кошмарні сни, нудоту, блювоту, гостру фізичну біль в м’язах і суглобах, агресію, депресію, порушення серцевого ритму, психологічні порушення, підвищену агресію, зорові/слухові галюцинації і т.д.

Лікарі-наркологи здійснюють виведення тільки медикаментозними засобами, що дозволяють дбайливо відновити нормальну функціональність організму, позбутися від продуктів розпаду алкоголю, зняти інтоксикацію, а також відновити водно-сольовий, вітамінний баланс.

Процедура виведення з запою проводиться під цілодобовим наглядом фахівців в нашій наркологічній клініці.

Виведення із запою в стаціонарі Львова: особливості процедури

Стаціонарние виведення є найпоширенішим і ефективним способом лікування запою. Він передбачає розміщення пацієнта в палаті. Весь процес відновлення контролюють кваліфіковані лікарі – це дозволяє своєчасно вживати необхідні заходи, а також уникнути можливих ускладнень, викликаних різким відмовою організму від прийому алкоголю.

Як правило, стаціонарне лікування проводиться протягом 3-5 днів, за цей час, лікарі здійснюють повне обстеження і збирають аналізи, що дозволяють скласти об’єктивну картину фізіологічного та психологічного стану організму, мінімізувавши негативні наслідки.

Переваги виведення запою в стаціонарі

Сьогодні існує два способи виведення з запою: вдома і в стаціонарі. Перший спосіб використовується в разі нетривалих запоїв, що тривають 1-3 дні. За цей період, в організмі хворого накопичується не критична доза токсинів, що полегшує процес виведення.

У той час як тривалі запої – це складна хронічна проблема, яка завдає істотної шкоди, як психологічному стану людини, так і його внутрішнім органам. Процедура вимагає цілодобового спостереження з боку професійного медичного персоналу, яку можна забезпечити тільки в наркологічному стаціонарі.